Huisstijl ontwerp

First impression

Een goed ontwerp van huisstijl is onmisbaar voor uw bedrijf. Een goede huisstijl zegt iets over de stijl die u wilt uitdragen naar uw doelgroep toe. Deze uitstraling is belangrijk, want het bepaalt het beeld dat een klant van u heeft. De huisstijl wordt consistent gebruikt en zorgt voor herkenbaarheid bij uw (potentiële) klanten.

Natuurlijk omvat een huisstijl vele elementen, zoals het logo, het beeldmerk, de typografie, de kleur en vaste stijlelementen, die het gezicht bepalen.

Ontwerpen

S2soon Design ontwikkelt al vele jaren huisstijlen, compleet naar de eisen en wensen van de klant. Bij S2soon Design heeft u betaalbare huisstijlen, maar met behoud van service en kwaliteit. S2soon Design hecht veel waarde aan persoonlijk contact, goede opmaak en eindcontrole.

Wij komen altijd met een goed advies, een doordacht ontwerp en heldere communicatie. S2soon Design zorgt dat de huisstijl goed wordt weergegeven op het briefpapier, visitekaartje en andere media.

Huisstijl handboek

Om uw identiteit te waarborgen, is het belangrijk dat uw huisstijl wordt bewaakt. Voor onze klanten leggen we desgewenst een huisstijlhandboek (brandmanual) aan, waarin exact staat omschreven waaraan uw huisstijl moet voldoen.

Dit is altijd een dynamisch document welke te allen tijde kan worden bijgewerkt. Iedereen die met uw bedrijf gaat werken, kan via dit document lezen hoe de huisstijl elementen moeten worden toegepast.

Waarom een huisstijl laten ontwerpen door S2soon Design?

  • Altijd een uniek en onderscheidende en functionele huisstijl
  • Een huisstijl passend bij uw bedrijf
  • Van budget tot honderd procent maatwerk